Çukur 95. bölüm full izle!

Çukur 95. Bölüm full izle! Çukur 95. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Show TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 95. Bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 95. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Çukur 95. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ÇUKUR 95. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karaca sonunda Azer’in evine gitmeye karar verir. Ancak bu gidiş Koçovalılar ile Azer arasında bir savaşın başlangıcı olur. Cumali ile Vartolu arasında yaşanan gerilim son safhasına kadar gelmişken Arık Böke’de artık bu oyunun içerisine dahil olmuştur. Cumali ise Yamaç’ın hastaneden kaçırıldığı haberini alınca öfkesinden deliye döner.

Çukur 95. bölüm full izle!

Koçovalı ailesi artık Cumali’nin Yamaç’ı vurduğunu öğrenmiştir. Ancak Cumali’nin söylediği gerçekler tüm aile bireylerinin kalbine bir ok gibi saplanır. Yamaç’ın vurulmasından istifade eden Cengiz Erdenet ise Arık’la olan işlerine tam gaz devam ettirir. Bu sefer de önlerine hiç beklemedikleri biri çıkıverir. Yamaç, bu gizemli kişi tarafından kaçırılarak tedavisi yapıldıktan sonra Cumali’de egemenliğini ilan eder. Koçovalılar yeni haberler karşısında peş peşe büyük şoklar yaşarken bir şokta Karaca’dan gelir. Ve Azer ile birlikte hayatlarının kararını alır.

ÇUKUR 95. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 95. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 95. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.