Çukur 91. bölüm fragmanı izle! Yamaç'a şok!

Çukur 91. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Yamaç, Çağatay ile iş birliği yapmaya razı olmuşken, başına geleceklere hakim olamıyor. Cumali, Damla'nın hapise girmesinden dolayı çılgına dönüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 91. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 91. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yamaç, Çağatay ile iş birliği yapmaya razı olmuşken, başına geleceklere hakim olamıyor. Cumali, Damla'nın hapise girmesinden dolayı çılgına dönüyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 91. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur dizisi son bölümünde; Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı Çukur'da hakimiyeti Akın Koçovalı alırken, Baykal'ın kızı Efsun'un Çukur'a adım atması kartların yeniden dağıtılmasına neden oluyor. Son bölümdeki heyecanın ardından izleyiciler Çukur yeni bölüm fragmanını bekliyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi 91. yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Yayımlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Sabrı taşan Cumali'nin Çağatay'a giden yolda gözünü kararttığı tanıtımda çekilen silahlar gerilim dolu anlara sahne olurken Yamaç, ağabeylerinin bir şey sakladığından şüpheleniyor.

Evin önüne bırakılan zarf dikkat çekerken, silahların ortasında kalan Cumali'nin karşısına çıkan Çağatay'ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

Çukur 91. bölüm fragmanı izle! Yamaç'a şok! ile ilgili etiketler Çukur Show TV reyting yeni bolüm fragman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.