Çukur 80. bölüm fragmanı izle! İntikam yemini!

Çukur 80. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Koçovalılar kızları kurtarmayı başarırken, Kemal düşmanların eline düşüyor. Azer'in Yamaç'a kurduğu tuzakta vurulan Kemal ölümle cebelleşiyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 80. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde..

Çukur 80. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Koçovalılar kızları kurtarmayı başarırken, Kemal düşmanların eline düşüyor. Azer'in Yamaç'a kurduğu tuzakta vurulan Kemal ölümle cebelleşiyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 80. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ÇUKUR 79. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç’ı, Timsah’ın saldırısından kurtaran gizemli isim merak konusu olacak. Vartolu’nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelecek. Çukur’a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini bulacak. Aliço’nun yardımıyla Çukurlu kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin büyük bir tehlikeyle karşılaşacak. Kardeşine karşılık Çukur’dan Kemal’i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması merakla beklenecek. Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet’in alacağı sürpriz karar herkesi şaşırtacak. Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu’yla Yamaç’ın yüzleşmesi duygusal anlar yaşatacak. Çukur’un en sevilen karakterlerinden birinin sürpriz bir şekilde Çukur’a veda edeceği bölüm nefesleri kesecek.

Çukur 80. bölüm fragmanı izle! İntikam yemini! ile ilgili etiketler Çukur Show TV çukur fragman sneak peek son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.