Yamaç, Azer kapışması!

Çukur 76. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. 18 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yamaç'ın Fadik'i kurtarması sonrası Azer'in Koçovalılar'ı ziyareti merakla takip ediliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 76. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 76. bölüm izle! Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerini; Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı ve Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı dizi, büyük ilgi görmeye devam ediyor. 18 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yamaç'ın Fadik'i kurtarması sonrası Azer'in Koçovalılar'ı ziyareti merakla takip ediliyor. Akın, eski günlerine dönmek için ortaklarından yardım isterken, geçmişten gelen bir bilgiyi öğreniyor. Annesi ile yüzleşen Akın'ın ne öğrendiği merak ediliyor. Yamaç ile Azer'in kavgası izleyenleri ekranlarına kilitleyecek. Sultan Ana'nın konuşmaları herkesi duygulandırıyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 76. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur'un 76. Bölümünde; Annesini almak için Koçovalılar’a misafir olan Azer, ilk kez Koçovalı ailesini tanıyacak. Yamaç’ın Fadik’i kurtarması Azer-Yamaç karşılaşmasını engellemeyecek. Fadik’in ve Efsun’un itirazlarına aldırmayan Azer ve Yamaç’ın kavgası nefesleri kesecek. Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın eski müttefiklerinden yardım isterken annesiyle yaşayacağı yüzleşme yeni soru işaretleri doğuracak.

ÇUKUR 76 BÖLÜM İZLE

Bir sonraki adımı merakla beklenen Cumali’yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla çok büyük bir sürprizle karşılaşacak. Vartolu, Ziya’ya bir adım daha yaklaşmak için Celasun ve Meke’nin yardımını alacak. Vartolu ve Ziya’nın karşılaşması heyecanla beklenecek.

ÇUKUR 76. BÖLÜM FRAGMANI

Yamaç, Azer kapışması! ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV çukur son bölüm izle çukur 76. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.