Yamaç ile Nehir'in öpüşmesi!

Çukur 75. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur'un bu akşam yayınlanacak bölümde heyecan yine tavan yapacak. 11 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yamaç, Aliço'yu kurtarmak için canını riske etmeye devam ediyor. Akın, en yakın arkadaşını bıçaklayarak kendisinden bekleneni yapıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 75. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 75. bölüm izle! Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak. Başrollerini; Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı ve Perihan Savaş gibi oyuncuların paylaştığı dizi, büyük ilgi görmeye devam ediyor.  11 Kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yamaç, Aliço'yu kurtarmak için canını riske etmeye devam ediyor. Akın, en yakın arkadaşını bıçaklayarak kendisinden bekleneni yapıyor. Karaca'yı elinde tutan Azer, annesinin güvende olduğunu öğrenince rahatlıyor. Malları bularak Ruslara vermek isteyen Azer Kurtuluş baskına gidiyor. Dizinin yeni bölümünü canlı izle seçeneği üzerinden takip etmek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 75. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 75. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yaşanan sürpriz gelişmeler Yamaç, Selim ve Akın arasında büyük yüzleşmenin gerçekleşmesine neden olacak. Yamaç’ın Akın’ı aileden ve Çukur’dan tamamen kopmasına yol açan sözleri, Akın’da şok etkisi yaratacak. Akın soluğu Kutay’ın karşısında alırken, onu kardeşi olarak gören Kutay, ihanetinin bedelini ağır ödeyecek. Azer, Fadik’i kurtaranın Yamaç olduğunu öğrenecek.

ÇUKUR 75 BÖLÜM İZLE

Selim, kızı Karaca’yı kurtarmak için Azer’in karşısına çıkacak. Cumali, Murtaza’nın sadakatini sınarken, bu durum bazı güçlerin birleşmesine sebep olacak. Aliço’yu kurtarmayı kafasına koyan Yamaç yeniden harekete geçecek. Aliço ile Yavuz arasında yaşanan gergin dakikalar tansiyonu tırmandırırken, Vartolu ve Medet’in sonunda kavuşması ekran başındakileri gülümsetecek. Yamaç’ın Aliço’ya ulaşıp ulaşmayacağı büyük bir heyecanla beklenirken, Yamaç ile Nehir arasında yaşanacak sürpriz gelişme izleyenleri şaşırtacak.

 

 

 

Yamaç ile Nehir'in öpüşmesi! ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV çukur son bölüm izle çukur 75 bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.