Çukur 75. bölüm fragmanı izle! Yamaç'a şok!

Çukur 75. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde; Aliço'yu kurtarabilmek için tüm Çukur seferber oluyor. Tuzaklar karşısında ne yapacağını bilemeyen Yamaç'ı büyük sürpriz bekliyor. Çukur yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Çukur 75. bölüm fragmanı izle! Yayınlanan son bölümde; Aliço'yu kurtarabilmek için tüm Çukur seferber oluyor. Tuzaklar karşısında ne yapacağını bilemeyen Yamaç'ı büyük sürpriz bekliyor. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Çukur yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 75. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

ÇUKUR 74. SON BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar verecek ve Koçovalıların evine sürpriz bir misafir getirecek. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca’yı kaçıran Azer ve Karaca’nın arasında yaşanacaklar heyecanla beklenecek. Yamaç’ın onu Çukur’dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca’nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak. Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço’dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz’un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak. Cumali ise Dağhan ve Murtaza’yla yüzleşecek. Murtaza’nın Yamaç ve Cumali’yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseltecek.
Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atacak ve geri dönülmez bir yola girecekler.

Çukur 75. bölüm fragmanı izle! Yamaç'a şok! ile ilgili etiketler Çukur Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.