Çukur 62. bölüm izle! Son bölümde Akşın ölecek mi?

Çukur 62. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 22 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 62. yeni bölümde; Aliço'nun Yamaç'ın eline bıraktığı siyah yüzük ile gizemin çözülmesi bekleniyor. Yücel'in karakuzular ile buluşması sonrasında akıllara Yücel siyah yüzüklü mü? sorusu akıllara geliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 62. bölüm izle! Cumali ile Vartolu kurtulacak mı?

Çukur 62. bölüm izle! Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. 22 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Timsah Celil'in elinde olan Cumali'yi kurtarmaya giden Vartolu Salih, nasıl bir plan hazırladığı merak ediliyor. Sena'nın intikamını almak isteyen Yamaç, gerçekleri öğrenmeye çok yaklaşmışken sahte Baykal'ın vurulması sonrasında amacına ulaşamıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Avni ile konuşan Yücel'in siyah yüzüklü adam olduğu iddiası ortaya atılıyor. Yamaç'a getirilen siyah zarfın içinde ne var? Timsah Celil'in elinde olan Vartolu ile Cumali'yi kurtarma planı yapıyor. Aliço'nun bulduğu gerçek ne? Bütün soruların cevapları yeni bölümde cevaplanıyor. Çukur 2. sezon 29. bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Diziyi izlemek isteyenler için puhutv seçeneğide bulunuyor. İşte Çukur 62. bölüm izle! Siyah yüzüklü adam Yücel mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

 

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yamaç, Yüzüklü'nün peşine düşerken Cumali'nin, Timsah'ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek.

ÇUKUR 62 BÖLÜM İZLE

Sahte Baykal'ın vurulması, Yamaç'ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü'nün peşine düşerken Cumali'nin, Timsah'ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecek. Vartolu, sürpriz şekilde Cumali'nin yardımına yetişerek kendini tehlikeye atacak. Koçovalı Kardeşler, Medet'le birlikte omuz omuza mücadele edip kurtulmaya çalışırken, İdris ve Meliha ise yıllar sonra Gül Pavyonu'na giderek eski defterleri açacak. Haftalardır ekran başındakilerin heyecanla beklediği Yüzüklü'nün kim olduğu sorusu cevap bulurken, Koçovalılar Yüzüklü'nün beklenmedik hamlesiyle aralarından birini kaybetme korkusuyla yüzleşecekler.

Çukur 62. bölüm izle! Son bölümde Akşın ölecek mi?

ÇUKUR'DAKİ YÜZÜKLÜ KİM?

Yüzüklü'nün kim olduğu henüz bilinmiyor ancak, yayınlanan fragmanda Yücel'in Karakuzular ile konuşması soru işareti oluşturdu. Merak edilen Yüzüklü'nün Yücel olma olasılığı çok yüksek ki tüm oklar onu gösteriyor. Yüzüklü'nün kim olduğu yayınlanacak 62. bölümde bell olacak.

 

 

 

Çukur 62. bölüm izle! Son bölümde Akşın ölecek mi? ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.