Çukur 61. bölüm izle! Yamaç'a ne olacak?

Çukur 61. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Deren, Sena'nın ölmeden önce hazırladığı video kaydını Yamaç'a veriyor. İzledikleri karşısında büyük üzüntü yaşayan Yamaç'ın gözünden yaşlar süzülürken, intikam almak için yemin ediyor. 15 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyen dizi severler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 61. bölüm izle! Yamaç'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde.

Çukur 61. bölüm izle! Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak. 15 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde Yamaç, Sena'nın doğum günü için hazırladığı video kaydını izlerken büyük üzüntü yaşıyor. Kendisine gelen gizemli fotoğrafı çözmek isterken Sena'nın öldürüldüğü Gül Pavyon'a geri dönüyor. Su dolu akvaryuma giren Yamaç, bir anda kapakların kapanmaya başlamasıyla büyük şok yaşıyor. Geçtiğimiz bölümde diziye dahil olan Timsah Celil ortaya çıkıyor. Acımasız olduğu söylenen isim Çukur'a gelerek Cumali'yi esir alıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 61. bölüm izle! Yamaç'a ne olacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sena'nın ölmeden önce kendisi için sürpriz bir doğum günü hazırladığını Deren'den öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Yamaç gözyaşlarına hakim olamazken, Salih'in girdiği çatışma sahneleri heyecanı yükseltiyor. "İnsan sevdiği kişi için korkmazsa başka neden korkar ki?" sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sena'yı kaybettiği Gül Pavyon'a geri dönen Yamaç'ın aynı acıyı hissettiği görülüyor.

ÇUKUR 61 BÖLÜM İZLE

Su dolu akvaryuma giren Yamaç'ın çaresiz hali izleyenleri derinden etkilerken, akvaryumun kapaklarının kapanmaya başlamasıyla yaşanan korku dolu anlar gerilimi yükseltiyor ve akıllara "Yamaç'a ne olacak?" sorusunu getiriyor.

Çukur 61. bölüm izle! Yamaç'a ne olacak?

 Çukur'un yeni bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Uluç'un, "Timsah ne seni dinler ne beni!" sözleriyle anlattığı Timsah'ın Çukur'a geldiği ve daha ilk dakikadan tehlikeli yüzünü gösterdiği tanıtımda Cumali'yle karşı karşıya geldiği görülüyor. Timsah, "Sevgili Yamaç seni arıyorum. Mesajımı aldığında beni mutlaka ara!" sözleriyle yeni bir fırtınanın habercisi olurken, Yamaç'ın sinirli halleri dikkat çekiyor. "Sevdiklerini koruyamamak nasılmış sen de öğreneceksin!" sözlerinin yankılandığı tanıtımda öfkeden gözü dönen Yamaç'ın, Yüzüklü'nün izini bulmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltiyor.

 

Çukur 61. bölüm izle! Yamaç'a ne olacak? ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.