Çukur 58. bölüm izle! Mahsun öldü mü?

Çukur 58. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. 25 mart akşamı izleyicisinin karşısına çıkan Show TV ve puhutv üzerinden izlenebiliyor. Son bölümde Mahsun'un babasını bıçaklaması sonrasında yeni bölümde neler olacağı merak ediliyordu. Çeto'nun Mahsun öldü sözleri üzerine yeni bölüme ilgi artıyor.Çukur'un yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 58. bölüm izle! Mahsun öldü mü? Detaylar...

Çukur 58. bölüm izle! Hafta boyu en çok izlenen diziler arasında yer alan Çukur yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.25 Mart akşamı 2. sezon 25. bölümüyle ekranlara gelecek Çukur'da Mahsun ölecek mi? sorusu son günlerin en çok sorulan soruları arasında yer alıyor.Sena ve Selim'in çabalarıyla bulunan babasını bıçaklayan Mahsun, elindeki kana bakarken arkasında beliren silah büyük merak uyandırıyor.En yakınını kaybetmenin acısını yaşayan Çeto'nun artık tek amacı Koçovalıları bitirmektir.Yayınlandığı bölümlerle reyting rekortmeni kıran diziyi canlı izleyemeyenler Show TV ve puhutv üzerinden izleyebilecekler. Yeni bölüm fragmanı izleyenlerin nefesini kesti. İşte Çukur 58. bölüm izle! Mahsun öldü mü? Sorusunun cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekranların fenomen dizisi Çukur yayınlandığı günlerde reyting rekortmeni kırmaya devam ediyor.25 Mart akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak dizide Koçovalılar ile Karakuzular arasında yeni bir savaş başlıyor.Geçtiğimiz bölümlerde Uluç'un gizemli adam ile buluşması sonrasında hain olduğu ortaya çıkmıştı.Yamaç ve Kemal, Baykal'ın peşine düşerken beklenmedik olaylar ile karşılaşıyorlar.Sena, Mahsun'a yardım etmek ve onu Çeto'dan uzaklaştırmak için ailesini bulmuştu.

ÇUKUR 58.BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mahsun, Çeto'nun söylediği sözler üzerine babasını bıçaklıyarak geriye dönülmesi zor adımlar atıyor.Yeni bölüm fragmanında Çeto'nun Mahsun öldü sözleri sonrasında yeni bölüm büyük merak uyandırıyor.Karakuzular ve Koçovalılar arasında savaş başlıyor.Koçovalılarda herkesin tehlikeye düştüğü 58.bölümde dizide beklenmedik bir veda gerçekleşecek.

Çukur 58. bölüm izle! Mahsun öldü mü?

Çukur merakla beklenen yeni bölümüyle saat 20:00'da Show TV'de.

 

 

Çukur 58. bölüm izle! Mahsun öldü mü? ile ilgili etiketler Çukur canlı izle Show TV puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.