Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Yamaç'ın katili ortaya çıkıyor! Çukur 49.bölüm ilk sahne!

Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur yeni bölümüyle 21 Ocak Pazartesi seyircisinin karşısına çıkıyor.Yeni bölümde Yamaç'ı vuran kişinin ortaya çıkması bekleniyor.Büyük sorunun cevabını bulacağı 49.bölümü dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.Peki Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Yamaç'ın katili ortaya çıkıyor! Çukur 49.bölüm ilk sahnesinin görüntülerini detaylı şekilde haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Ekranaların sevilen dizisi Çukur yayınlanan son bölümüyle adeta izleyenleri soluksuz bir şekilde ekranlara bağlamayı başardı.Dizinin son dakikalarında yaşanan olaylar sonrası izleyenler yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyor.Salih ve Cumali'nin mezarlıkta olması Yamaç'ın ise tuzağa mı düştü sorusu yeni bölüm için merak edilen başka hususlardı.Vatandaşlar yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.Peki Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Yamaç'ın katili ortaya çıkıyor! Çukur 49.bölüm ilk sahnesinin görüntülerini detaylı şekilde haberimizde bulabilirsiniz...

Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Yamaç'ın katili ortaya çıkıyor! Çukur 49.bölüm ilk sahne!

Çukur 43. Bölüm

Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’nun Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzuların planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılarla arasındaki mücadele kızışacak.

Çukur 42. Bölüm

Çukur 42. Bölümünde; Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

Çukur 41. Bölüm

Çukur 41. Bölümünde; Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacaktır. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecektir. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak. Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un

Çukur 40. Bölüm

Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

Çukur 39. Bölüm

Çukur 39. Bölümünde; Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

Çukur 38. Bölüm

Çukur'un 38. Bölümünde; Karakuzuların bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte âşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak. Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

Aras Bulut İynemli Kimdir ?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Yeşim adında ablası ve Orcun adında abisi vardır. Abisi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısıdır. Babasının adı Cengiz, annesinin adı Sevtap'dır. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığından okulunu dondurdu.

Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir. 2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. Günümüzde Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmaktadır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR?

Erkan Kolçak Köstendil 16 Ocak 1983’te Bursa’da doğmuştur Türk oyuncu ve yönetmendir. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol alan sanatçı, Ulan İstanbul dizisindeki rolü ile Türkiye’de geniş kitlelerce tanındı. Çektiği kısa filmler ile çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül almıştır.

YAŞAMI

1983 yılında Bursa’da doğdu. Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. Lise yıllarında futbolculuk yaptı, Bursaspor’da oynadı. Futbol kariyerinden vazgeçerek tiyatroya yöneldi. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

Tiyatro çalışmalarına Tuncay Özinel Tiyatrosu'nda başlayan oyuncu, AuT ve Karşı Cinsle Tanışma Sanatı isimli oyunlarda farklı karakterleri canlandırdı. Televizonda ilk defa, 2005 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin üçüncü sezonudaki “galerici” rolünü canlandırdı; sinemaya ise ilk defa Güz Sancısı (2008) filminde “nümayişçi” rolü ile başladı.

2009 yılında “Facebook dizisi” olarak bilinen Mukadderat adlı diziyi yazıp yönetti. Aynı yıl M.A.T adlı polisiye dizinde “Emre” karakterini canlandırdı. Senaryosunu yazıp yönettiği Vakit adlı kısa film, 2010 yılında gerçekleşen Sinepark 4. Kısa Film Festivali’nde, Eskişehir Kral Midas Kısa Film Festivali’nde, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller aldı.

2009-2010 yılları arasında Sakarya Fırat dizisinde canlandırdığı “Er Mahmut Karakum” karakteri ile tanınmaya başlayan sanatçı; ardından Torbacının Esrarı, Babalar ve Evlatlar, Merhamet ve One Night in İstanbul gibi yapımlarda yer aldı. Ulan İstanbul adlı dizideki “Karlos” karakteri ile ünü yayıldı.

2014’te Yağmur: Kıyamet Çiçeği isimli sinema filminde “Şenol” karakterini ve İtirazım Var’da “Süpermen” karakterini canlandırdı. 2015’te “Güven” canlandırdığı Kara Bela filminden sonra Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide “Şahin Giray Han” karakterini oynadı. Onur Ünlü’nün 2017 yapımı Put Şeylere filminde rol aldı. 2017'te başlayan ay yapım'ın „Çukur“ dizisinde ‘Vartolu Sadettin' karakterini canlandırıyor.

Orta metraj film olan Torbacının Esrarı adlı filmin senaryosunu yazarak çekimlerini Amsterdam ve İstanbul’da gerçekleştirdi. 4 kısa filmlik projesinin ilik ayağı olan senaryosunu yazıp yönettiği Suma adlı filmi ile 2018’de Los Angeles Film Ödülleri’nde komedi dalında mansiyon kazandı.

TİYATRO

Kalp Düğümü – Craft Tiyatro
AuT – İkincikat Tiyatrosu
Karşı Cinsle Tanışma Sanatı – Isparta “sanal cafeyatro”

YER ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Kurtlar Vadisi – 2005
Güz Sancısı Nümayişçi – 2008
M.A.T – Emre 2009
Mukadderat – 2009
Sakarya Fırat – Mahmut Karakum (2009)
Babalar ve Evlatlar – Ayhan (2012)
Merhamet – Mehmet (2013)
İtirazım Var – Süperman (2014)
Yağmur: Kıyamet Çiçeği – Şenol (2014)
Ulan İstanbul – Karlos Nevizade (2014-2015)
Yok Artık! – Taksici Fikret (2015)
Kara Bela – Güven (2015)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem – Şahin Giray Han (2015-2016)
Familya – Toprak (2016)
Bir Deli Sevda – Mehmet (2017)
Görünen Adam – Kurtuluş (2017)
Babam – Deniz (2017)
Çukur – Vartolu Saadettin/ Salih Koçovalı (2017)
Put Şeylere – (2017)

Çukur 49.bölüm 2.fragmanı izle! Yamaç'ın katili ortaya çıkıyor! Çukur 49.bölüm ilk sahne! ile ilgili etiketler Çukur Show TV Aras Bulut İynemli
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.