Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD

Show TV'nin dizisi Çukur'un 39. bölümü ekrana geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD izleme linki haberimizde yer aldı

Çukur dizisinin 39. bölümü yayınlandı. Show TV seyircisi ile buluşan dizinin son bölümünde; Koçovalılar ile Karakuzular’ın artık ortak bir düşmanı vardır. Reşit Feyzullah'ın Cumali ile Çeto’yu kaçırması iki tarafı da çılgına döndürecek. Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD izleme linki ve en yeni görüntüler bu haberde bulunuyor.

Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD


ÇUKUR 39. BÖLÜM İZLE!

Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD - Resim : 2


ÇUKUR 38. BÖLÜM
Karakuzular’ın bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte aşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak. Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

ÇUKUR 37. BÖLÜM
Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU
İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır. Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır.

Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.

KÜNYE
Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

OYUNCU KADROSU
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Sultan: Perihan Savaş
Emrah: Alperen Duymaz
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Muhittin: Nebil Sayın
Celasun: Kubilay Aka

Çukur 40. bölüm fragmanı izle! Çeto, Cumali'nin elinde! Son bölüm full HD ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.