Çukur 4. sezon 9. bölüm full izle

Çukur 4. sezon 9. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Çukur 4. sezon 9. son bölümünü 2 Kasım akşamında tek parça halinde Puhu TV platformundan izleyebilirsiniz.

Çukur 4. sezon 9. bölüm izlemek için araştırmalar başladı. 2 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak Çukur dizisinin 4. sezon 9. son bölümünde neler yaşandığına dair detayları haberimizde bulabileceksiniz. Çukur 4. sezon 9. son bölümde neler oldu?

ÇUKUR 4. SEZON 9. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç Koçovalı bir kez daha Çağatay ile karşı karşıya geliyor. Yeni bir adım atmak isteyen Yamaç, hem ondan kurtulmanın hem de Cumali’nin öfkesini dindirmenin planlarını gerçekleştiriyor. Karaca kendi ağzından söyleriyle Koçovalıların evinde gerilimi iyice tırmandırıyor.

Çukur 4. sezon 9. bölüm full izle

Kardeş kavgasının başladığı Koçovalı evinde huzur da kaçarken mahallede olanların etkisinde kalan ve yalnız başına olan Cumali’de kritik bir kararın eşiğine varıyor. Selim bu fırsattan istifade Çukur’a liderlik etmek adına kendini öne atarken hiç beklemediği bir anda güzel haberler alan Yamaç ise tekrardan hüzne uğruyor.

ÇUKUR 4. SEZON 9. BÖLÜM İZLE

Çukur 4. sezon 9. bölüm full izle ile ilgili etiketler Çukur 4. sezon 9. bölüm Çukur full Çukur tek parça çukur son bölüm Çukur 2 Kasım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.