Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izle!

Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izle! Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izle! Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılıyor. 19 Ekim Pazartesi akşamı Çukur son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisiyle ilgili son gelişmeler ve fragman sizlerle olacak.

Çukur dizisinin 4. sezon 8. bölüm fragmanında; Arık'ın ölüm haberi Erdenetleri yıkar. Ancak Cengiz'de bir an önce sorumluların bulunmasını ister.

Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izle!

Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük bir yıkıma neden olmuştur. Cengiz ise Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını istemektedir. Yamaç, Çukur’u korumak adına hamlelerini yapmaya başlarken karşısında yine mahalleliyi bulacaktır. Cumali'yi aklamak adına Arık’ın kaçırılması olayının peşine düşen Yamaç, gizli adamın kimliğine ulaşacaktır.

Vartolu bir yandan Yamaç’a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması adına elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera ise şimdiden merak konusu olmuştur.

Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 8. bölüm fragmanı Çukur yeni bölüm ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.