Çukur 4. sezon 7. bölüm full izle!

Çukur 4. sezon 7. bölüm full izle! Çukur 4. sezon 7. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde Puhu TV'de. 19 Ekim Pazartesi akşamında Çukur 4. sezon 7. bölüm tek parça olarak Show TV'den izlenebilecek

Çukur 4. sezon 7. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 7. son bölümü 19 Ekim Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Çukur 4. sezon 7. son bölümünde; Arık'ın ölüm haberi Erdenetleri yıkar. Ancak Cengiz'de bir an önce sorumluların bulunmasını ister. Çukur 4. sezon 7. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV'de izlenebilecek.

ÇUKUR 4. SEZON 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arık’ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük bir yıkıma neden olmuştur. Cengiz ise Yamaç'tan bunun sorumlularını bulmasını istemektedir. Yamaç, Çukur’u korumak adına hamlelerini yapmaya başlarken karşısında yine mahalleliyi bulacaktır. Cumali'yi aklamak adına Arık’ın kaçırılması olayının peşine düşen Yamaç, gizli adamın kimliğine ulaşacaktır.

Çukur 4. sezon 7. bölüm full izle!

Vartolu bir yandan Yamaç’a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması adına elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera ise şimdiden merak konusu olmuştur.

Çukur 4. sezon 7. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 7. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.