Çukur 4. sezon 5. bölüm full izle!

Çukur 4. sezon 5. bölüm full izle! Çukur 4. sezon 5. bölümünü full hd tek parça halinde Puhu TV platformunda 5 Ekim tarihinde izleyebilirsiniz.

Çukur 4. sezon 5. bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 4. sezon 5. son bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde Puhu TV platformunda yayında olacak. Çukur son bölümünde; Cumali kendisine engel olamayarak her şeyi arkada bırakıp Erdenetlere karşı atağa geçmek ister.

ÇUKUR 4. SEZON 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cumali sonunda daha fazla dayanamayarak Erdenetlere karşı atağa geçer. Efsun’un babaannesi olan Makbule’nin sözleri ise dikkatlerden kaçmaz. Yamaç’ın ‘Ben bu herifi indireceğim!’ sözleri büyük bir heyecan fırtınasını beraberinde getirirken Cengiz Erdenet’e karşı nasıl direneceği ise soru işaretidir.

Cumali ve Selim ile birlikte Çukurlular davet basarken Cumali ise Yamaç’a çocuğunun katilinin kim olduğunu sormakla meşguldür. Davet esnasında çıkan kavga gerilimi iyice tırmandırırken mekanda asılı duran büyük Çukur sembolü ise dikkat çekmektedir.

Çukur 4. sezon 5. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 5. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.