Çukur 4. sezon 4. bölüm izle!

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm full izle… Çukur 4. Sezon 4. Bölüm izle linki sansürsüz full tek parça halinde Puhu TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 4. sezon 4. bölüm sansürsüz tek parça izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 4. bölümü 28 Eylül 2020 akşamında Show TV ekranlarında yayında olacak. Peki, Çukur 4. sezon 4. bölümünde neler yaşanacak?

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karaca, sonunda Azer’e geçmişin hesabını sorar ve yanındaki silahını çıkartır. Cengiz Erdenet’in adamları da Koçovalıların mezarlarında saldırı düzenlerken Yamaç ile Vartolu’nun zor anları gözlerden kaçmaz. Cumali de koşarak Yamaç’ın hayatta olduğunu haberini alır.

Yamaç’ı yanına alan Cengiz Erdenet, kafaları karıştıran soruları ile herkesin aklını başından alırken Vartolu’da Yamaç’a hesap sorar. Yamaç’ın Erdenet ailesinin tarafına geçtiğinin haberini alan Cumali’nin ne tepki vereceği ise şimdiden merak konusudur.

Çukur 4. sezon 4. bölüm izle!

Yamaç artık hem evinden hem de mahallesinden ayrılmıştır. Efsun’un yanına sığınan Yamaç, bu sefer de Nehir’in gazabına uğramıştır. Erdenet ailesinde ise Arık ile Seren, gizli düşmanlarını kovalamaya devam ederken Cengiz’de Yamaç’ı ikna etmeyi başarmıştır. Çukur halkı ve Koçovalılar da mahallelerini korumak adına birlik olurken Yamaç’ın yokluğunda işler biraz karışmıştır. Sevdiği adamla hayatını birleştirmek üzere olan Karaca, çok önemli bir karar almıştır.

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çukur 4. sezon 4. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.