Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle tek parça sansürsüz

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm izle… Çukur 4. Sezon 4. Bölüm full izle linki sansürsüz tek parça halinde Puhu TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 4. sezon 4. bölüm sansürsüz izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 4. bölümü 28 Eylül 2020 akşamında Show TV ekranlarında yayında olacak. Peki, Çukur 4. sezon 4. bölümünde neler yaşanacak?

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Karaca, sonunda Azer’e geçmişin hesabını sorar ve yanındaki silahını çıkartarak ona karşı doğrultur. Cengiz Erdenet’in adamları da Koçovalıların mezarlarına saldırı düzenlerken Yamaç ile Vartolu’nun zor anları gözlerden kaçmaz. Cumali de koşarak Yamaç’ın hayatta olduğu haberini alır.

Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle tek parça sansürsüz

Yamaç’ı yanına alan Cengiz Erdenet, kafaları karıştıran soruları ile herkesin aklını başından alırken Vartolu’da Yamaç’a neden bunları yaptığının hesap sorar. Yamaç’ın Erdenet ailesinin tarafına geçtiğinin haberini alan Cumali’nin ne tepki vereceği ise şimdiden merak konusudur.

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle tek parça sansürsüz ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.