Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle!

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm full izle! Çukur 97. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Show TV’de. Çukur dizisinin son bölümünü Puhu TV üzerinden izleyebilirsiniz.

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 97. Bölüm full izle linki tek parça halinde Puhu TV üzerinden izlenebilecek. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

ÇUKUR 4. SEZON 4. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Karaca, sonunda Azer’e geçmişin hesabını sorar ve yanındaki silahını çıkartır. Cengiz Erdenet’in adamları da Koçovalıların mezarlarında saldırı düzenlerken Yamaç ile Vartolu’nun zor anları gözlerden kaçmaz. Cumali de koşarak Yamaç’ın hayatta olduğunu haberini alır.

Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle!

Yamaç’ı yanına alan Cengiz Erdenet, kafaları karıştıran soruları ile herkesin aklını başından alırken Vartolu’da Yamaç’a hesap sorar. Yamaç’ın Erdenet ailesinin tarafına geçtiğinin haberini alan Cumali’nin ne tepki vereceği ise şimdiden merak konusudur.

ÇUKUR 97. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Çukur 4. sezon 4. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 4. bölüm Çukur 97. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.