Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı

Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 24 Mayıs akşamında Show TV ekranlarında takip edilen Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisi 4. sezon 37. bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Koçovalı kardeşler bir kez daha Cumali Amca ile karşı karşıya gelebilmek adına sıkı sıkıya kenetleniyorlar.

Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı

Çukur’un yaralı yavaş yavaş sarılmaya başlanırken Koçovalıların elinden son anda kaçmayı başaran Cumali Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklemeye koyuluyor. Şahram adında gizemli bir adama umut bağlayan Cumali Amca’nın karşısında yine Yamaç duruyor. Çukur’u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak olan Yamaç bir kez daha umut dolu sözlerle herkesi sevindiriyor.

Çukur’da yepyeni bir dönemin başlangıcının ilk adımları atılırken aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca’nın hamlesi ise her şeyi değiştiriyor.

Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı - Resim : 2

ÇUKUR ŞAHRAM KİMDİR?

Çukur dizisinde Şahram karakterini ünlü oyuncu Sarp Akkaya canlandıracak. Çukur’un büyük finali öncesinde Cumali Amca’nın büyük kozu olacak Şahram’ın mahallede kaderi nasıl değiştireceği şimdiden merak edilmekte.

Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.