Çukur 4. sezon 36. bölüm ilk sahne

Çukur 4. sezon 36. bölüm ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 3 Mayıs akşamında Show TV ekranlarında takip edilen Çukur 4. sezon 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çukur dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 4. sezon 35. bölümü 3 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç sonunda Vartolu’ya meydan okuyarak Kulkan’ın Amca’yı tehdit ettiği anların videosunu kahvenin hemen önüne kurduğu dev ekranda izletiyor. Kulkan’ın bu açıklamaları sonrasında Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek isteyen Yamaç’a gelecek olan tepki merakla bekleniyor.

Çukur 4. sezon 36. bölüm ilk sahne

Emmi’nin cenazesi esnasında gözyaşları sel olurken Yamaç ile Vartolu arasında ipler daha da geriliyor. Emmi’nin tabutunu taşımak isteyen Yamaç’a Vartolu izin vermezken bu hareket sonrasında iki kardeş arasındaki mücadele dikkat çekiyor. 

Emmi’nin ölümü ile Çukur’da taşlar yerinden oynarken Yamaç kendi hayatını bir kez daha riske atar. Ve Vartolu ile Yamaç kardeşler yeniden karşı karşıya gelir. İkili arasında yaşanan büyük gerilim geçmişin yaralarını yeniden açar. Koçovalılar yıkılmış bir şekilde Emmi’nin yasını tutarken Yamaç sevdiği kadın Efsun’un da desteği sayesinde Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçer.

Çukur 4. sezon 36. bölüm ilk sahne - Resim : 2

Bu haberi alan Amca’da sır gibi sakladığı yeni hamlesi ile Çukur’da büyük bir savaşın hazırlığını yaparken Yamaç’ın da yeni planları Çukur’da yeni bir dönemin başlangıcı olarak tarihteki yerini alır.

Çukur 4. sezon 36. bölüm ilk sahne ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.