Çukur 4. sezon 33. bölüm izle!

Çukur 4. sezon 33. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 19 Nisan akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 33. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 4. sezon 33. bölüm ile 19 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin 4. sezon 33. son bölümünde; Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak.

Çukur 4. sezon 33. bölüm izle!

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek.

Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

ÇUKUR 4. SEZON 33. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 33. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 33. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.