Çukur 4. sezon 32. bölüm izle!

Çukur 4. sezon 32. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 12 Nisan akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 4. sezon 32. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 12 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç, kendisine kurulu düzen tertip eden Amca’nin bir kez daha oyununu bozmak adına plan yapınca karşısında Vartolu’yu bulur.

Çukur 4. sezon 32. bölüm izle!

Bu kararından asla geri atmamaya kararlı olan Yamaç ve içinde yanan ateşin kıvılcımlarını yeniden hisseden Cumali, sürpriz bir hamlede bulunarak mahallede tüm dengeleri alt üst edecektir.

Karaca’nın kafası sürpriz bir ziyaretçi ile tamamen karışırken Celasun’dan haber alamaması onu iyice endişeye sevk edecektir. Peşinde olduğu ipuçlarını çok yakından takip etmekte kararlı olan Karaca çok önemli belgelere ulaşacaktır.

Bu bilgi sayesinde hem Amca hem de Karaca karşı karşıya gelirken bu yüzleşme sonrasında herkes şok bir haberle derinden sarsılacaktır.

ÇUKUR 4. SEZON 32. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 32. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur çukur 4. sezon 32. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.