Çukur 4. sezon 3. bölüm full izle!

Çukur 4. Sezon 3. Bölüm full izle! Çukur 4. Sezon 3. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde Puhu TV'de. Peki, Çukur son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Çukur 4. sezon 3. Bölüm izle! Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 4. sezon 3. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Çukur 4. sezon 3. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

ÇUKUR 4. SEZON 3. BÖLÜM ÖZETİ

Ve Yamaç’ın yokluğunda Çukur mahallesinde roller yeniden değişir. Çok sevdiği mahallesi ve evinden ayrılmak zorunda kalan Yamaç, Efsun’un yanında kalmaya başlar. İkisini de bir arada gören Nehir’de herkesin hayatını etkileyecek bir karar alır. Artık top tamamen Yamaç’tadır. Son kararı o verecektir.

Çukur 4. sezon 3. bölüm full izle!

Erdenet ailesinde Arık ile Seren’de gizli düşmanlarının peşine düşerken Arık’ın hayatı bir anda tehlikeye girer. Cengiz’de hiç beklenmedik biriyle işbirliğine varırken Yamaç’ı yanında yer alması için iknaya devam edecektir. Çukur mahallesinde düşmanlarını daha iyi tanıyacak ve Koçovalılarda onları korumak adına daha fazla kenetlenecektir.

Yamaç’ın yokluğu herkesi derinden üzerken Çukur’da her şey artık eskisi gibi olmayacaktır. Ancak Koçovalıları bekleyen asıl sürpriz Yamaç değildir. Canından çok sevdiği adamla evlenme aşamasında olan Karaca, aşkı ve ailesi arasındaki son kararı vermek üzeredir.

ÇUKUR 4. SEZON 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 3. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 3. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.