Çukur 4. sezon 27. son bölüm izle

Çukur 4. sezon 27. bölüm full izlenmek için yayında. 8 Mart akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Puhutv platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 27. son bölümü 8 Mart Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Çukur son bölüm tekrarı dizi bitiminde Puhutv platformundan izlenebiliyor.

ÇUKUR 4. SEZON 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yamaç’ın Efsun ve kızı Masal için gireceği aksiyon nefesleri kesecek. Yamaç ile Amca arasındaki adı konmayan savaş daha da belirginleşecek. Bu durum Vartolu ve Yamaç’ı yıllar önce olduğu gibi yeniden karşı karşıya getirecek.

Amca, kendi işlerinin çıkarı için İdris'in eski dostlarından birine boyun eğdirmeye çalışırken Yamaç ve Cumali’yi karşısında bulacak. Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü için hazırlıklar başlarken, Yamaç’ın Efsun ve kızı Masal için gireceği aksiyon nefesleri kesecek.

Çukur 4. sezon 27. son bölüm izle

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, Çukur'da neler olup bittiğini öğrenmek için gerçeklerin peşine düştü. Amca'nın yaptıklarının eski Çukur'dan eser bırakmadığını kendi gözleriyle gördü. Öğrendiği gerçeklerden sonra Yamaç, Amca'nın karşısına geçerek düşüncelerini ifade ederken, gerilim giderek yükseldi.

Amca'nın yaptıklarından memnun olmadığını söyleyen Yamaç, tarafını seçti. Vartolu, Amca'nın tarafında yer alması için Yamaç'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Yamaç Koçovalı, babasının mirası olan Çukur'u eski haline getirmek için ilk adımı attı.

Çukur 4. sezon 27. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.