Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı izle! Çukur 118. bölüm fragmanı ilk sahne önizleme

Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı merakla beklenmekte. 22 Şubat akşamında yayınlanan son bölümün ardından Çukur 118. bölüm fragmanı ilk sahnesi araştırılmakta. Peki, Çukur 4. sezon 26. bölüm (118. bölüm) yayınlandı mı?

Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı izleyenler tarafından yakından takip edilmekte. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümü 22 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen ardından Çukur 118. bölüm fragmanı ilk sahnesi beklenmeye başladı.

Yamaç’ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan’ı bulmak için harekete geçecek. Vartolu’nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Çukur’da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç’ın Sultan’la yaşadığı yüzleşme merakla beklenecek. Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca’nın evde yarattığı değişime şahit olacak.

Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı izle! Çukur 118. bölüm fragmanı ilk sahne önizleme

Yamaç’ın Amca’nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek. Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek. Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun’un karşılaşması nefesleri kesecek.

Çukur 4. sezon 26. bölüm fragmanı izle! Çukur 118. bölüm fragmanı ilk sahne önizleme ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.