Çukur 4. sezon 24. son bölüm izle

Çukur 4. sezon 24. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 15 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı fenomen dizi tek parça halinde puhutv platformundan izlenebilir.

Çukur 4. sezon 24. bölüm izle tek parça halinde puhutv platformunda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında 15 Şubat akşamında izleyicisi ile buluştu.

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken çok şaşırtıcı gerçeklerle karşı karşıya kaldı. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonrada Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunun farkına vardı.

Çukur 4. sezon 24. son bölüm izle

İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler dikkatlerden kaçmadı. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan da Efsun kozunu kullanmak için hemen harekete geçti.

Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde gözlemlendi. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşkına çevirirken Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması hafızalara kazındı.

ÇUKUR 4. SEZON 24. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 24. son bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 24. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.