Çukur 4. sezon 22. bölüm fragmanı izle! 25 Ocak Çukur 114. bölüm ilk sahne önizleme

Çukur 4. sezon 22. bölüm fragmanı izle merak edilmekte. 25 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 114. bölüm fragmanı ilk sahne dizi takipçileri tarafından araştırılmakta. Peki, Çukur Çukur 4. sezon 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 114. bölüm fragmanı izle diziyi yakından takip edenler tarafından beklenmekte. 25 Ocak Pazartesi akşamında yeni bölümü ekranlarda olan Çukur’un 4. sezon 22. bölüm fragmanı ilk sahne önizlemesi dizi bitiminde yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da Akın’ın hemen ardından Emmi ile birlikte Aliço’nun da hayatı risk altındadır. Mahallede meydana gelecek yeni patlama sonrasında herkeste yürekler bir kez daha ağızlara gelmiştir. Koçovalılar hep birlikte el ele vererek Çukur’daki yaraları sarmaya çalışırken diğer bir yandan da Erdenetler’in peşine düşmüşlerdir.

Çukur 4. sezon 22. bölüm fragmanı izle! 25 Ocak Çukur 114. bölüm ilk sahne önizleme

Vartolu’nun Cumali Amca ile görüştükten hemen sonra kurduğu akıl dolu plan nefesleri keserken Koçovalılar’ın evinin içerisinde Efsun ile yaşanacak gelişmeler herkes adına yeni bir dönüm noktası oluşturmaktadır. Koçovalılar yeni yaptıkları intikam planı ile bir kez daha Erdenetler ile karşı karşıya kalacaklardır.

 

Çukur 4. sezon 22. bölüm fragmanı izle! 25 Ocak Çukur 114. bölüm ilk sahne önizleme ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.