Çukur 4. sezon 21. yeni bölüm fragmanı izle!

Çukur 4. sezon 21. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Çukur 4. sezon 21. bölüm yeni bölüm ilk sahne ön izleme takipçiler tarafından merak edilmekte. Peki, Çukur 4. sezon 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur4. sezon 20. bölüm ile 18 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 4. sezon 21. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Çukur yeni bölümünde neler yaşanacak?

Çukur 4. sezon 21. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Çukur 4. sezon 21. yeni bölüm fragmanı izle!

Vartolu ise sonunda Afganistan’dan geri dönüş sinyallerini çakar. Koçovalıların eli kolu tam bağlanmışken bu sefer de İdris’in kahvesine konan bomba gerilimi daha da tırmandırır. Çağatay ile Kulkan, bombalı tuzaklar hazırlayarak Çukur’a zarar vermeye çalışırken Vartolu’nun tehlikede olduğu anlar herkesin aklını başından alır.

Çukur’da kapanan Cengiz Erdenet dönemi sonrasında taşlar yeninden yer değiştirmeye başladı. Babalarının sonunu hazırlayan Çağatay ve Kulkan ikilisi Cengiz Erdenet’i Çukur’a teslim ederken otelde son anların yaşandığı kimsenin umurunda bile değildi. Yamaç elindeki zehri ve silahı göstererek Cengiz Erdenet’e iki seçenek sundu. Ve sonunda Cengiz Erdenet karakterini canlandıran Mustafa Avkıran’da Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Çukur 4. sezon 21. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 21. bölüm fragmanı Çukur yeni bölüm ilk sahne Çukur ön izleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.