Çukur 4. sezon 20. bölüm izle

Çukur 4. sezon 20. bölüm full izlenmek için yayında. 18 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 20. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Çukur 4. sezon 20. son bölüm de neler yaşandı?

Çukur 4. sezon 20. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 18 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 4. sezon 20. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

ÇUKUR 4. SEZON 20. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın yer aldığı Çukur dizisi 4. sezon 20. bölüm ile puhu platformunda izleyenleri ile buluştu.

Ve Yamaç bir kez daha sevdikleri ile sınanır ve onları kaybetme riski ile karşı karşıya kalır. Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in hayatını kaybetmesinin akabinde bu sefer de Kulkan ve Çağatay’ı hedef alır. Ancak işler pek yolunda gitmez. Çağatay, Çukur ve mahalleliyi zor durumda bırakacak hain planını devreye sokar.

Çukur 4. sezon 20. bölüm izle

Vartolu ise sonunda Afganistan’dan geri dönüş sinyallerini çakar. Koçovalıların eli kolu tam bağlanmışken bu sefer de İdris’in kahvesine konan bomba gerilimi daha da tırmandırır. Çağatay ile Kulkan, bombalı tuzaklar hazırlayarak Çukur’a zarar vermeye çalışırken Vartolu’nun tehlikede olduğu anlar herkesin aklını başından alır.

Çukur’da kapanan Cengiz Erdenet dönemi sonrasında taşlar yeninden yer değiştirmeye başladı. Babalarının sonunu hazırlayan Çağatay ve Kulkan ikilisi Cengiz Erdenet’i Çukur’a teslim ederken otelde son anların yaşandığı kimsenin umurunda bile değildi. Yamaç elindeki zehri ve silahı göstererek Cengiz Erdenet’e iki seçenek sundu. Ve sonunda Cengiz Erdenet karakterini canlandıran Mustafa Avkıran’da Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Çukur 4. sezon 20. bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 20. bölüm çukur son bölüm Çukur sansürsüz Çukur Show TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.