Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanı ilk sahne izle!

Çukur 4. Sezon 2. Bölüm fragmanı ilk sahne merakla bekleniyor. Çukur 4. Sezon 2. Bölüm Sneak Peek yayınlandı mı? İşte detaylar…

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. Sezon 1. Bölümü ile yayınlandı. Diziyi yakından takip edenler ise şimdi merakla Çukur 4. Sezon 2. Bölüm fragmanından gelecek olan ilk sahne yanı Sneak Peek’i merak etmekte.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur artık en büyük düşmanları ile iyice savaşın içine girdi. Emir tarafından Erdenetler hakkında yapılan haber Çukur ile Erdenetleri br kez daha karşı karşıya getirdi. Yamaç ile Arık kozlarını birebirde paylaşırken Yamaç, en büyük Erdenet’in dikkatini çekti.

Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanı ilk sahne izle!

Erdenetler ve Çukur arasındaki savaşta bütün dengeleri alt üst edecek olan kişi Cengiz’de Yamaç hakkında oldukça ilginç bir karar verir. Cengiz’in Yamaç hakkındaki planı oldukça merak edilirken Arık’ın bir sonraki hamlesi de Yamaç’ı yüzleşmeye en korktuğu şeyle karşı karşıya getirmek oldu.

Koçovalıların evinde düğün hazırlıkları devam ederken Karaca’nın kendi kaderini çizmek için kurduğu gizli planlar Azer dahil herkesin hayatını derinden etkiledi. Ailesini bir arada tutmak ve mahallesini korumak için elinden gelen tüm imkanları seferber eden Yamaç sonunda aylardır kaçtığı kabusla yüz yüze geldiği anda nefesler tutuldu.

 

Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanı ilk sahne izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 2. bölüm fragman ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.