Çukur 4. sezon 19. bölüm izle!

Çukur 4. sezon 19. bölüm full izlenmek için yayında. 11 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 19. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 4. sezon 19. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 11 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 4. sezon 19. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

ÇUKUR 4. SEZON 19. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın yer aldığı Çukur dizisi 4. sezon 19. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Çukur 4. sezon 19. bölüm izle!

Erdenetlerin sonunu getirebilmek adına Koçovalılar büyük bir gayretin içerisine girmiştir. Yamaç emin adımlarla yoluna devam ederken büyük bir saldırı hazırlığı içerisindedir. Nefeslerin tutulacağı bu aksiyon anlarında Yamaç ile Çukur arasında ince bağlar oluşacaktır. Cengiz ise daha da korumasız kalarak çareyi bir kez daha Çağatay’da bulacaktır.

Ogeday’ın ölmesi sonrasında Cengiz’e oldukça öfkeli olan Kulkan, hiç kimsenin beklemediği bir anda yardım teklifi görecektir. Aksiyon ve heyecanın bir an olsun düşmeyeceği Çukur’da Koçovalılar, Selim’in intikamını almak adına Erdenetlerden bir ismin daha sonunu getirmeye oldukça yakındır.

Çukur 4. sezon 19. bölüm izle! - Resim : 2

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, Erdenetler ile olan intikam savaşını tüm hızıyla devam ettirerek abisi Selim’in intikamını almak için kolları sıvadı. İlk olarak Ogeday’ı kaçırırken hedef yine Cengiz Erdenet oldu. Yamaç’ın yaptığı bu hamle sonrasında bulunduğu çukurdan çıkmak adına çabalayan Kulkan aslında Ogeday’ın sonunu getirdiğinden habersizdi.

Çukur’da bir başka şokta Nehir’den geldi. Yaşadıklarından oldukça bunalan ve hayatının tehlikede olduğunu fark eden Nehir bir veda mektubu yazarak Yamaç’a veda ederek büyük aşkı noktaladı.

Çukur 4. sezon 19. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 19. bölüm Çukur puhutv çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.