Çukur 4. sezon 17. bölüm izle!

Çukur 4. sezon 17. bölüm izle ile Show TV'de. 28 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 17. bölümü sansürsüz tek parça full halinde puhutv platformundan izlenebilecek.

Çukur dizisi 28 Aralık Pazartesi akşamında 4. sezon 17. bölümü ile Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Her geçen bölümde heyecanının daha da katlandığı Çukur dizisinin son bölümünde Koçovalılar ile Erdenetler arasında savaş içinden çıkılamaz bir hale gelmişti.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin son bölümü Pazartesi akşamında Show TV ekranlarından izlenebilecek.

ÇUKUR YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Koçovalı ailesi ile beraber Çukur’daki mahallesi zor durumda kalan Efsun ve Nehir’i kurtarmak adına harekete geçer. Yamaç bu konuda oldukça zorlu bir sınavdan geçerken nefeslerin iyice tutulacağı muhteşem anlar yaşanacak. Son yaşanan olaylarından sonra Cengiz Erdenet, Kulkan’ın da yardımını alarak yeniden ayağa kalkarak Koçovalılar’a karşı direnmeye çalışacak.

Çukur 4. sezon 17. bölüm izle!

Erdenetler yaşananların akabinde öfke dolu hırslarını içlerine atarak hız kesmeden yeni hamleler yaparak Çukur’a karşı atağa geçer. Yamaç ise bir tarafından Erdenetler ile uğraşırken diğer yandan da Çukur’daki sorunlarla uğraşmaya çalışmaktadır. Ancak Cengiz için ayrı bir planı olan Yamaç bunu devreye soktuğu anda yaşanacak yeni gelişmeleri takibe başlayacaktır.

ÇUKUR SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 17. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 17. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.