Çukur 4. sezon 16. bölüm izle

Çukur 4. sezon 16. bölüm full izle yayında. 21 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon 16. bölümü sansürsüz tek parça halinde Puhu TV’de.

Çukur 4. sezon 16. bölüm izle linki merak edilmekte. Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin son bölümü 21 Aralık tarihinde izleyenlerinin karşısına çıkmakta. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde neler yaşanacağı şimdiden araştırılmakta.

ÇUKUR 4. SEZON 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Çukur dizisinin 4. sezon 16. yeni bölümünde; Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan isimlerden birisi de Kulkan olmuştur. Çukur’un karşısında dimdik ayakta kalmaya çalışan Kulkan diğer tarafından Nehir ve Efsun’u tutsak almaya devam edecektir.

Çukur 4. sezon 16. bölüm izle

Erdenetler’in elinden kurtulmaya kararlı olan Nehir ile Efsun, güç birliği içerisine girerler. Çukur’u izlemeye devam eden Nedim’in ise Koçovalılar’dan beklenmedik bir isteği olacaktır. Yamaç kardeşi Selim’in intikamını almak adına Cengiz Erdenet’i bitirmeye adım adım yaklaşırken Kulkan’ın beklenmedik hamlesi sonrasında bir tercih yapmak durumunda kalacaktır.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz’in fabrikalarını patlatarak intikam almaya kararı olan Yamaç sonunda ilk adımı atmıştır. Erdenetler ve Koçovalılar arasında devam eden savaşta uzakta kalmayı tercih eden Kulkan, bu sefer sessizliğini bozarak harekete geçmiştir.

Selim’in intikamını almak için plan yapan Cumali, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalmıştır. Yamaç ise Efsun’un Erdenetler’in elinden olduğundan haberi yoktur. Onun aklında şimdilik sadece Nehir’in güvenliği vardır.

ÇUKUR 4. SEZON 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. sezon 16. bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 4. sezon 16. bölüm çukur son bölüm Çukur sansürsüz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.