Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı izle!

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı 108. yeni bölüm ilk sahne ön izleme merak edilmekte. Çukur dizisinin 4. sezon 16. bölümü olan 108. yeni bölüm ilk sahnesi izleyenler tarafından yakından takip edilmekte.

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı 108. yeni bölüm ilk sahnesi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. 14 Aralık Pazartesi akşamında yayınlanan son bölümün hemen ardından Çukur dizisinin 4. sezon 16. bölüm fragmanı olan 108. yeni bölüm ilk sahnesine izleyenler büyük bir ilgi gösteriyor.

Her Pazartesi akşamında yayınlanan her yeni bölümü ile izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde bu sefer dikkatler 4. sezon 16. bölümü olan 108. yeni bölüm ilk sahnesinde olacak. Çukur dizisinin yeni bölümü ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisinde yer alacak.

Çukur 4. sezon 16. bölüm fragmanı izle!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da Selim’in ölmesinden sonra tüm dikkatler Cengiz Erdenet’e çevrildi. Yeniden intikam planları hazırlanırken öfkesinden deliye dönen Cumali’yi sakinleştirmek hiçte o kadar kolay olmadı. Efsun’un Erdenetler'in elinde olduğundan haberi bulunmayan Yamaç, Nehir’in güvenliğini ön planda tutmanın gayreti içerisinde.

Koçovalılar ise tüm mahallece Selim’in yasını tutmaya başlarken Çukur bir kez daha onları yalnız bırakmadı. Ogeday’ın geri dönmesi ile bir anda elindeki büyük kozu kaybeden Çağatay ise bir an önce Cengiz’e kendisini affettirmenin yollarını aradı.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.