Çukur 4 sezon 11 bölüm sansürsüz full izle!

Çukur 4 sezon 11. bölüm full izle! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur son bölüm izle sansürsüz tek parça linki Puhu TV’de.

Çukur 4. sezon 11. bölüm izle tek parça linki araştırılmakta. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı Çukur dizisinin 4. sezon 11. son bölümü 16 Kasım 2020 akşamında saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

ÇUKUR 4. SEZON 11. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Daha öncesinde de ceza alan Sefa, arkasını sağlama almak adına Erdenet ailesi ile iş birliği yapar. Ancak bu onun en büyük hatasıdır. Çukur mahallesine yapılan saldırılar nefeslerin kesilmesine neden olur. Hem evde hem de mahallede ipler iyice kopmak noktasına kadar gelirken saldırılar sonrasında yeniden aile bir araya toplanır.

Yamaç kardeşi Selim ile yüzleşir. Hiç beklemediği bir anda ağır bir suçlama altında kalan Yamaç artık iyice köşeye sıkışır. Ancak kenarda bekleyen Sultan annenin son bir hamlesi Yamaç’ı yeniden harekete geçirir ve Koçovalı olmanın ne demek olduğu bir kez daha hatırlanır.

Çukur 4 sezon 11 bölüm sansürsüz full izle! ile ilgili etiketler Çukur çukur son bölüm Çukur tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.