Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, 35. bölümü ile ekrana geldi. Karakuzular - Koçovalılar savaşı gittikçe alevlenirken Çukur'da neler olacak? Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izleme linkine ve ayrıntılı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni oyuncuların kadroya katıldığı Çukur dizisi, Show TV izleyicisi ile buluştu. 35. bölümde; Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izleme linki bu haberde...

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle


ÇUKUR 35. BÖLÜM İZLE

Çukur 36.bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizde olacak.

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle - Resim : 2

ÇUKUR 35. BÖLÜM ÖZETİ
Karakuzular, Çukur’da hakimiyetlerinin tadını çıkarırken beklenmedik anda Cumali’nin hapisten kaçıp mahalleye gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. İntikam yemini eden Cumali, yıllar sonra kardeşi Yamaç ile yüzleşecek ve Karakuzular’a karşı hiç vakit kaybetmeden harekete geçecek. Karakuzular’la yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle - Resim : 3

ÇUKUR 34. BÖLÜM ÖZETİ
Çeto ve Mahsun’un liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle - Resim : 4
ÇUKUR DİZİSİ KONUSU
İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır. Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır.

Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir.

ÇUKUR DİZİSİ KÜNYESİ
Senaryo: Gökhan Horzum
Yapımcı: Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu
Yönetmen: Sinan Öztürk
İdari Yapımcı: Yamaç Okur
Müzik: Toygar Işıklı
2. Yönetmen: Özgür Sevimli
Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutluay
Sanat Yönetmeni: Oya Köseoğlu

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle - Resim : 5

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCU KADROSU
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sena: Dilan Çiçek Deniz
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
İdris: Ercan Kesal
Sultan: Perihan Savaş
Emrah: Alperen Duymaz
Selim: Öner Erkan
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Muhittin: Nebil Sayın
Celasun: Kubilay Aka

Çukur 36.bölüm fragman izle! 36. bölümde neler olacak? 35.bölüm izle ile ilgili etiketler çukur 36.bölüm fragmanı izle 35.bölüm izle 36.bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.