Çukur 23.bölüm fragmanı izle!

Çukur yeni bölümü ile ekranlara damga vurarak devam ediyor. Yayınlanan yeni bölümde diziye yeni bir isim daha dahil oluyor.Saygın Soysal'ın canlandıracağı Elvis karakteri izleyiciyle buluştu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi başladığı ilk günden itibaren izleyici tarafından büyük bir hayranlıkla izleniyor. Haftaya neler olacağı ise herkes tarafından merakla araştırılıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur 23.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 22.bölümü izleyiciler ile buluştu. Gerilim dolu sahneleri ile izleyicilerde hayranlık uyandıran dizi hikayesi ile herkes tarafından büyük ilgi uyandırıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk, Özgür Sevimli oturuken senaryosunu ise Gökhan Horzum kaleme alıyor.Aras Bulut İynemli. Dilan Deniz Çiçek, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstedendil oyuncu kadrosunda yer alıyor. Haftaya yayınlanacak bölümler heyecanla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Çukur 23.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emmi’nin, Vartolu’ya tüm Koçovalı kadınlarının kaçırıldığı haberini verdiği tanıtımda, Saadet’in de kaçırıldığını öğrenen Vartolu’nun gözü dönüyor. Yamaç, Vartolu’ya “Ne yaptın sen babamın oğlu!” sözleriyle tepki gösterirken, Baykal’ı isteyen Elvis’in, Koçovalı kadınlarını sıraya dizerek Yamaç’a izlettiği anlarda gerilim yükseliyor. Yamaç’ın silah doğrulttuğu sırada, “Sana bizi anlatmışlar belli ama eksik anlatmışlar. Kimse benim sevdiklerime zarar veremez!” sözleri dikkat çekiyor.

ÇUKUR 21.BÖLÜM

Vartolu’nun dönüşü sadece Çukur için değil, Baykal için de bomba etkisi yaratır. Çukur’un 21.bölümünde kayıplar Yamaç’ı derinden sarsar ve hayatını sorgulamasına yol açar. Kendini kapana kısılmış hisseden Yamaç, gidenlerin intikamını alabilmek için şaşırtıcı bir iş birliği yapacaktır. Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.

20.BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’da nefesler tutulur ve gözler yıllar sonra birbirlerine kavuşan baba-oğula yani İdris ve Vartolu’ya çevrilir. İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak ‘Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol ayrımına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

ÇUKUR19.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır.

18. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’un 18. Bölümünde Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlıyor!

cukurun_vartolusu_erkan_kolcak_kostendil_kimdir_asken_nereli_ve_gercek_yasi_1513757062_6662

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL

Bursa Atatürk Lisesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol almıştır. İlk Facebook dizisi Mukadderat'ı yazıp yönetmiştir (2009). Ayrıca çektiği kısa film Vakit, Galatasaray Üniversitesi Sinepark Kısa Film Yarışması 'En iyi senaryo -En iyi görüntü'. Kral Midas Kısa Film Yarışması 'En İyi Film-En İyi Yönetmen'. 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali Özel Gösterim iyi senaryo-en iyi görüntü-en iyi yönetmen-en iyi film ödüllerini almıştır. Amsterdam ve İstanbul’da çekimleri tamamlanan orta metraj film olan "Torbacının Esrarı" yazıp yönettiği bir diğer filmidir. "Tarot", “Inside The Door” adlı kısa filmlerde rol almıştır. Yazdığı, yönettiği ve oynadığı "Karşı Cinsle Tanışma Sanatı" adlı tiyatro oyunu Isparta “sanal cafe”de sahnelenmiştir. İkincikat'ta oynanmaya devam eden "AuT" adlı oyunda çok başarılı bir performans sergilemektedir. 2009 yapımı “M.A.T” dizisinde, 2012 yapımı "Babalar ve Evlatları" dizisinde, 2008 yapımı “Güz Sancısı” filminde rol almıştır.

ÇUKUR'UN KONUSU NEDİR?

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk bölümü 23 Ekim 2017'de yayınlandı.Kendi halinde bir genç olan Yamaç Koçovalı, bir gün kendisi gibi deli dolu olan Sena ile tanışıp 3 gün içerisinde Paris'de evlenir. Aynı hafta abisi Kahraman Koçovalı, Vartolu'nun adamları tarafından öldürülür ve Yamaç'ın babası İdris Koçovalı kalp krizi geçirir. Yamaç'ın annesi Sultan Koçovalı, olanları Yamaç'a anlatır. Yamaç, Vartolu'dan intikam almak için evine, Çukur'a döner.

Çukur 23.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çukur 23bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.