Çukur 130. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Çukur 130. bölüm ile Show TV’de. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 130. son bölümünde neler olacağı merak edilmekte. Peki, Çukur yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Çukur dizisi 130. bölüm ile Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç ve Efsun’un düğünü sonrasında mahalleye geri dönen Koçovalılar, Çukur’u ele geçiren Şahram ile karşı karşıya geliyor.

Çukur 130. Bölüm Özeti

Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur’un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca’nın Çukur’u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak.

Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç’ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç’ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek.

Çukur 130. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Çukur’da kalanların Amca’ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur’u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç’ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

Çukur Yeni Bölüm Hangi Günler?

Çukur dizisi yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları yayınlanıyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oymadığı Çukur 130. bölümü ile 31 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’da başlıyor.

Çukur 130. bölüm fragmanı! Çukur yeni bölüm hangi günler, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Çukur
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.