Çukur 127. bölüm izle

Çukur 127. bölüm full izlenmek için yayında. 3 Mayıs 2021’de Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 127. bölüm tek parça halinde Puhu TV’de. Peki, Çukur 128. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin 127. son bölümünde; Yamaç sonunda Vartolu’ya meydan okuyarak Kulkan’ın Amca’yı tehdit ettiği anların videosunu kahvenin hemen önüne kurduğu dev ekranda izletiyor. Kulkan’ın bu açıklamaları sonrasında Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek isteyen Yamaç’a gelecek olan tepki merakla bekleniyor.

Emmi’nin cenazesi esnasında gözyaşları sel olurken Yamaç ile Vartolu arasında ipler daha da geriliyor. Emmi’nin tabutunu taşımak isteyen Yamaç’a Vartolu izin vermezken bu hareket sonrasında iki kardeş arasındaki mücadele dikkat çekiyor.

Çukur 127. bölüm izle

3 Mayıs Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 127. yeni bölümü Puhu TV platformunda izleyenler ile buluştu.

Emmi’nin ölümü ile Çukur’da taşlar yerinden oynarken Yamaç kendi hayatını bir kez daha riske atar. Ve Vartolu ile Yamaç kardeşler yeniden karşı karşıya gelir. İkili arasında yaşanan büyük gerilim geçmişin yaralarını yeniden açar. Koçovalılar yıkılmış bir şekilde Emmi’nin yasını tutarken Yamaç sevdiği kadın Efsun’un da desteği sayesinde Amca’nın gerçek yüzünü Vartolu’ya göstermek için harekete geçer.

Çukur 127. bölüm izle - Resim : 2

Bu haberi alan Amca’da sır gibi sakladığı yeni hamlesi ile Çukur’da büyük bir savaşın hazırlığını yaparken Yamaç’ın da yeni planları Çukur’da yeni bir dönemin başlangıcı olarak tarihteki yerini alır.

ÇUKUR 127. BÖLÜM İZLE

Çukur 127. bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.