Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 4. sezon 34. bölüm ilk sahne izle

Çukur 125. bölüm ile Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen sonrasında Çukur 126. bölüm fragmanı merak edilirken Emmi ile Amca’nın yüzleşmesi dikkatlerden kaçmadı. Çukur 4. sezon 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, 19 Nisan Pazartesi akşamında 125. son bölüm ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli'nin oynadığı Vartolu ile Yamaç arasındaki savaş tüm hızıyla devam ederken Emmi ve Amca’nın yüzleşmesine Kulkan’ın sonu damgasını vurdu.

Yamaç’ın silahlarını satarak kazandığı paraları mahalleye getiren Vartolu, Yamaç’ı bir kez daha gençlerin önünde zor durumda bıraktı. Böylece Yamaç’a destek olan gençlerin büyük çoğunluğunu da tarafına geçirmeyi başardı.

Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 4. sezon 34. bölüm ilk sahne izle

Karaca’nın ani ölümünden sonra ağır bir travma geçiren Yasmin’e ilaçlarını Amca içirdi. Uzunca bir süre sonra yeniden bilincini geri toplayan Emmi de kahvede Cumali Amca ile yüzleşti. Amca’ya sadece 2 gün mühlet veren Emmi bildiklerini bir mektuba yazdığını söyleyerek Çukur’u terk etmemesi durumunda Yamaç ve Cumali’ye bunlardan bahsedeceklerini belirtti.

Ve sonunda Yamaç ile Efsun da Akın’dan aldıkları adreste Kulkan’ı buldular. Kulkan ara sokaklara girerek izini kaybettirmeyi başarsa da gizemli maskelinin peşinde olduklarından habersizdi.

Çukur dizisi 126. yeni bölümü ile 27 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Çukur 126. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 4. sezon 34. bölüm ilk sahne izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 126. bölüm fragmanı Çukur 4. sezon 34. bölüm ilk sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.