Çukur 125. bölüm izle!

Çukur 125. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 19 Nisan akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 125. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur 125. bölüm ile 19 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin 125. son bölümünde; Yamaç’ın oyunlarıyla arka arkaya darbe alan Vartolu, bu sefer ipleri eline alacak.

Çukur 125. bölüm izle!

Amca’nın gücünü azaltmak için harekete geçen Yamaç, Vartolu’nun akıl dolu oyunuyla neye uğradığını şaşıracak. Efsun’la Sultan arasındaki gerilim devam ederken, Yamaç ve Efsun’un gündemi aldıkları bir bilgiyle tamamen değişecek.

Karaca’nın ölümünü örtbas etmeye çalışan Amca, Karaca’nın kendiliğinden gittiğine aileyi ikna etmeye çalışacak. Oynadığı son kozla zafere ulaştığını düşünen Kulkan, hiç beklemediği bir düşmanla karşılaşacak ve bu karşılaşma nefesleri kesecek.

ÇUKUR 125. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 125. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 125. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.