Çukur 124. bölüm izle!

Çukur 124. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak puhutv platformunda. 12 Nisan akşamında Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 124. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisi 12 Nisan Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin son bölümünde; Yamaç, kendisine kurulu düzen tertip eden Amca’nin bir kez daha oyununu bozmak adına plan yapınca karşısında Vartolu’yu bulur.

Çukur 124. bölüm izle!

Bu kararından asla geri atmamaya kararlı olan Yamaç ve içinde yanan ateşin kıvılcımlarını yeniden hisseden Cumali, sürpriz bir hamlede bulunarak mahallede tüm dengeleri alt üst edecektir.

Karaca’nın kafası sürpriz bir ziyaretçi ile tamamen karışırken Celasun’dan haber alamaması onu iyice endişeye sevk edecektir. Peşinde olduğu ipuçlarını çok yakından takip etmekte kararlı olan Karaca çok önemli belgelere ulaşacaktır.

Bu bilgi sayesinde hem Amca hem de Karaca karşı karşıya gelirken bu yüzleşme sonrasında herkes şok bir haberle derinden sarsılacaktır.

ÇUKUR 124. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 124. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur çukur 124. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.