Çukur 116. son bölüm izle

Çukur 116. bölüm full izle sansürsüz olarak yayında. 15 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı fenomen dizi tek parça halinde puhutv platformundan izlenebilir

Çukur 116. bölüm izle tek parça halinde puhutv platformunda. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Erkan Kolçak Köstendil’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında 15 Şubat akşamında izleyicisi ile buluştu.

Yamaç, mahalledeki sokaklarda geçmişini ararken çok şaşırtıcı gerçeklerle karşı karşıya kaldı. Bir süre etrafında olup bitenleri anlamaya çalıştıktan sonrada Cumali’nin karşısına çıktığında onun da çok değişmiş olduğunun farkına vardı.

Çukur 116. son bölüm izle

İki kardeş hasret giderirken ayrı geçirdikleri yıllarda yaşadıkları şeyler dikkatlerden kaçmadı. Yamaç’ın geri döndüğünü duyan Kulkan da Efsun kozunu kullanmak için hemen harekete geçti.

Amca’nın mahallede kurduğu yeni düzenin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken yanında olanlar ve karşısında olanlar arasındaki fark da belirgin bir şekilde gözlemlendi. Koçovalı evinde ve mahallede değişen dengeler herkesi şaşkına çevirirken Yamaç ve Amca’nın ilk karşılaşması hafızalara kazındı.

 ÇUKUR 116. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Çukur 116. son bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 116. bölüm çukur son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.