Çukur 115. bölüm izle

Çukur 115. bölüm tek parça izlenmek için yayında. 8 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 115. bölüm full izle kesintisiz olarak puhutv platformunda üzerinden seyredilebilir.

Çukur 115. bölüm Show TV ekranlarında yayında. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Necip Memilli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Kulkan tarafından sessiz sedasız bir şekilde Afganistan’a kaçırılan Yamaç’ın işkence görmesi akılları tamamen karıştırırken ortaya çıkan değişim ve Aliço ile karşı karşıya kaldığı anlar izleyenlerde büyük bir heyecan yarattı.

Yamaç’ın Kulkan tarafından Afganistan’a kaçırılışı ve dönüp dönmeyeceği merak konusudur. Yamaç’ın aniden ortadan kaybolması ile büyük bir paniğe kapılan Koçovalılar endişeli bir şekilde beklemeye devam ederken Vartolu da Cumali Amca ile beraber Çukur’a geri dönmüştür.

Çukur 115. bölüm izle

Akın ile Yasmin’in düğün hazırlığı Koçovalılarda savaşın kısa bir süreliğine ara vermesine neden olmuştur. Yamaç ise Çağatay’ın ölümü ile rahat bir nefes alacağını düşünürken Efsun’un evden gittiğini öğrendikten sonra onu aramaya koyulmuştur.

Vartolu da eve dönme kararı alarak Cumali Amca ile birlikte Çukur’a yolculuk yaparken hiç beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalmıştır. Yamaç’ta Efsun annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenmiştir.

ÇUKUR 115. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 115. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.