Çukur 115. bölüm fragmanı

Çukur 115. bölüm fragmanı ilk sahne önizlemesi merakla beklenmekte. 1 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 115. yeni bölüm fragmanı ilk sahnesinde neler olacağı şimdiden araştırılmakta. Peki, Çukur 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 115. bölüm fragmanı dizi takipçileri tarafından yakın takipte. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Necip Memilli’nin oynadığı Çukur dizisinin son bölümü 1 Şubat Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Peki, Çukur 115. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Çukur dizisinin 115. yeni bölüm fragmanı ilk sahnesi yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Çukur 115. bölüm fragmanı

Yamaç ve Sultan anne arasında yaşanan gerilim dolu anlar Koçovalı ailesinde huzurları bozuyor. Efsun’u evden kovan annesine sinirlenen Yamaç bu duruma sert bir tepki gösteriyor. İdris’in katili olarak görülen Efsun hakkında düşüncelerini söyleyen Sultan büyük bir restle karşı karşıya kalıyor.

Çukur dizisinin son bölümünde; Akın’dan sonra Emmi ve Aliço’da büyük bir tehlike atlattı. Koçovalılar bir yandan Çukur’un yaralarını sarmakla uğraşırken diğer yandan da Selim’in intikamı için Erdenetler’in peşine takıldı. Cumali Amca ile bir görüşme gerçekleştiren Vartolu’nun kurduğu akıllara duygunluk veren plan sayesinde Çukur’da bir kez daha nefesler tutuldu.

Çukur 115. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Çukur

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.