Çukur 112. bölüm izle

Çukur 112. bölüm full izlenmek için yayında. 18 Ocak 2021 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 112. bölüm tek parça halinde puhutv’de. Peki, Çukur 112. son bölüm de neler yaşandı?

Çukur 112. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 18 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur 112. son bölümü tek parça yine puhutv platformu üzerinden izlenebilecek.

ÇUKUR 112. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın yer aldığı Çukur dizisi 112. bölüm ile puhutv platformunda izleyenleri ile buluştu.

Ve Yamaç bir kez daha sevdikleri ile sınanır ve onları kaybetme riski ile karşı karşıya kalır. Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in hayatını kaybetmesinin akabinde bu sefer de Kulkan ve Çağatay’ı hedef alır. Ancak işler pek yolunda gitmez. Çağatay, Çukur ve mahalleliyi zor durumda bırakacak hain planını devreye sokar.

Çukur 112. bölüm izle

Vartolu ise sonunda Afganistan’dan geri dönüş sinyallerini çakar. Koçovalıların eli kolu tam bağlanmışken bu sefer de İdris’in kahvesine konan bomba gerilimi daha da tırmandırır. Çağatay ile Kulkan, bombalı tuzaklar hazırlayarak Çukur’a zarar vermeye çalışırken Vartolu’nun tehlikede olduğu anlar herkesin aklını başından alır.

Çukur’da kapanan Cengiz Erdenet dönemi sonrasında taşlar yeninden yer değiştirmeye başladı. Babalarının sonunu hazırlayan Çağatay ve Kulkan ikilisi Cengiz Erdenet’i Çukur’a teslim ederken otelde son anların yaşandığı kimsenin umurunda bile değildi. Yamaç elindeki zehri ve silahı göstererek Cengiz Erdenet’e iki seçenek sundu. Ve sonunda Cengiz Erdenet karakterini canlandıran Mustafa Avkıran’da Çukur dizisine veda etmiş oldu.

 

Çukur 112. bölüm izle ile ilgili etiketler Çukur Çukur 112. bölüm çukur son bölüm Çukur sansürsüz Çukur puhutv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.