Çukur 112. bölüm fragmanı izle! 11 Ocak Çukur 4. sezon 20. yeni bölüm ilk sahne önizleme

Çukur 112. bölüm fragmanı merakla beklenmekte. 11 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan son bölümün ardından Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı ilk sahnesi takipçiler tarafından merak edilmekte.

Çukur dizisinin son bölümünde yaşanan büyük heyecanın ardından dikkatler yeni bölümden ilk sahneye çevrildi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin 112. yeni bölüm fragmanı merakla araştırılmakta. Peki, Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 112. bölüm fragmanı izle! 11 Ocak Çukur 4. sezon 20. yeni bölüm ilk sahne önizleme

Erdenetlerin sonunu getirebilmek adına Koçovalılar büyük bir gayretin içerisine girmiştir. Yamaç emin adımlarla yoluna devam ederken büyük bir saldırı hazırlığı içerisindedir. Nefeslerin tutulacağı bu aksiyon anlarında Yamaç ile Çukur arasında ince bağlar oluşacaktır. Cengiz ise daha da korumasız kalarak çareyi bir kez daha Çağatay’da bulacaktır.

Ogeday’ın ölmesi sonrasında Cengiz’e oldukça öfkeli olan Kulkan, hiç kimsenin beklemediği bir anda yardım teklifi görecektir. Aksiyon ve heyecanın bir an olsun düşmeyeceği Çukur’da Koçovalılar, Selim’in intikamını almak adına Erdenetlerden bir ismin daha sonunu getirmeye oldukça yakındır.

Çukur 112. bölüm fragmanı izle! 11 Ocak Çukur 4. sezon 20. yeni bölüm ilk sahne önizleme - Resim : 2

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yamaç, Erdenetler ile olan intikam savaşını tüm hızıyla devam ettirerek abisi Selim’in intikamını almak için kolları sıvadı. İlk olarak Ogeday’ı kaçırırken hedef yine Cengiz Erdenet oldu. Yamaç’ın yaptığı bu hamle sonrasında bulunduğu çukurdan çıkmak adına çabalayan Kulkan aslında Ogeday’ın sonunu getirdiğinden habersizdi.

Çukur’da bir başka şokta Nehir’den geldi. Yaşadıklarından oldukça bunalan ve hayatının tehlikede olduğunu fark eden Nehir bir veda mektubu yazarak Yamaç’a veda ederek büyük aşkı noktaladı.

Çukur 112. bölüm fragmanı izle! 11 Ocak Çukur 4. sezon 20. yeni bölüm ilk sahne önizleme ile ilgili etiketler Çukur Çukur 112. bölüm fragmanı Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı Çukur yeni bölüm ilk sahne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.