Çukur 110. bölüm full izle!

Çukur 110. bölüm full izle! Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak. 4 Ocak akşamında yeni bölümde; Yamaç, kazdığı mezarın içerisine birini atarken Kulkan’da Cengiz’e ‘Senin oğlun artık öldü’ diyerek Erdenetlerin sonunun geldiğini söyler. Çukur yeni bölümünü izlemek isteyenler ise araştırmalarına başladı. İşte Çukur 110. bölüm full izle! Çağatay Erdenet öldü mü?

Çukur 110. bölüm full izle! Show TV ekranlarında büyük bir merakla takip edilen dizilerinden biri olan Çukur, yeni bölümüyle yine izleyenlerinin karşısında. Koçovalılar ile Erdenetler arasında savaş devam ederken bir mezar kazıp içersine kimi attığını merak edilen Yamaç’ın sahnesi büyük bir merak uyandırmakta. Tam o esnada Kulkan’dan Cengiz’e gelen ‘Senin oğlun artık öldü’ sözleri Erdenetleri uçurumun eşiğine kadar getirirken Çağatay Erdenet öldü mü sorusu akıllara geldi. İşte Çukur 110. bölüm full izle! Çağatay Erdenet öldü mü?

Çukur 110. bölüm full izle!

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koçovalılar ve Çukur, Efsun ve Nehir’i kurtarmak için harekete geçerken, Yamaç zorlu bir sınav verecek. Nefeslerin tutulduğu bu anlarda neler olduğu merak konusu olacak. Cengiz, son yaşadığı olaylardan sonra Kulkan’ın da yardımıyla yeniden ayağa kalkacak. Hiç olmadığı kadar öfke dolan Erdenetler, hız kesmeden yaptıkları hamlelerle bütün Çukur’u büyük bir tehlikenin içine sokacak.

ÇUKUR 110 BÖLÜM FULL İZLE

Bir yandan Erdenetler ile mücadele ederken diğer yandan mahallede yaşanan sürpriz gelişmelerle ilgilenen Yamaç, Cengiz’i köşeye sıkıştıracak planını devreye sokacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden sürpriz bir ismin sonunu getirecek ilk adımı atacak.

Çukur 110. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 110. bölüm çukur son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.