Çukur 110. bölüm izle!

Çukur 110. bölüm ile 4 Ocak akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin takipçileri Çukur 110. bölüm full izle bağlantısını tek parça halinde puhutv platformu üzerinden izleyebilecekler. Peki, Çukur 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı.

Çukur dizisi 4 Ocak akşamında 110. bölüm ile Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Başrollerinde Aras Bulut İynemli ile Perihan Savaş’ın oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde; Koçovalılar ile Erdenletler arasındaki savaş tüm hızıyla devam etti. Koçovalılar ilk hamle olarak aldığı darbelerinde etkisi ile kaçmaya çalışan Cengiz Erdenet’in peşine düştü.

ÇUKUR 110. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

İzleyenler ise şimdiden Çukur’un 110. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Çukur dizisinin 111. yeni bölümünü ise takipçiler 11 Ocak Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında bulabilecek.

Çukur 110. bölüm

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Final kısmında saklandığı yere ait ipuçları arayan Koçovalılar'ın bir sonraki hamlesi ise seyircilerin en çok merak ettikleri sorulardan birisi haline geldi. Erdenetler bunun yanında Çukur’da mahalleye zehirli su dağıtarak büyük bir felakete neden oldular. Ancak Çukur sakinleri yine bir araya gelerek bunun da üstesinden gelmesini bildiler.

Yamaç aldıkları darbelerden sonra yeniden Çukur’da mahalleliyi bir araya toplamayı başardı ve uzunca bir sofra kuruldu. Çukur'un bir araya geldiği anlar maziyi yeniden yaşatırken Yamaç’ın yapmış olduğu konuşmada herkesi derinden etkiledi. Yaşadığı kayıplar ve üst üste gelen hamleler sonucunda Cengiz Erdenet, Koçovalılar'dan kaçmak için harekete geçerken Cengiz'in nerede saklandığın dair sorular 111. bölüm fragmanına kaldı.

Çukur 110. bölüm izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 110. bölüm çukur son bölüm Çukur tek parça Çukur puhutv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.