Çukur 109. bölüm fragmanı izle!

Çukur 109. bölüm fragmanı izle... 21 Aralık Pazartesi akşamında yayınlanan Çukur 109. bölüm ilk sahne ön izleme burada.

Çukur 109. bölüm fragmanı izle merakla araştırılmakta. 21 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Çukur dizisinin 108. son bölümü yayınlandı.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki savaşa yeni katılan isimlerden birisi de Kulkan olmuştur. Çukur’un karşısında dimdik ayakta kalmaya çalışan Kulkan diğer tarafından Nehir ve Efsun’u tutsak almaya devam edecektir.

Çukur 109. bölüm fragmanı izle!

Erdenetler’in elinden kurtulmaya kararlı olan Nehir ile Efsun, güç birliği içerisine girerler. Çukur’u izlemeye devam eden Nedim’in ise Koçovalılar’dan beklenmedik bir isteği olacaktır. Yamaç kardeşi Selim’in intikamını almak adına Cengiz Erdenet’i bitirmeye adım adım yaklaşırken Kulkan’ın beklenmedik hamlesi sonrasında bir tercih yapmak durumunda kalacaktır.

ÇUKUR DİZİ KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur.

Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.

Çukur 109. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Çukur Çukur 109. bölüm fragmanı Çukur ilk sahne Çukur ön izleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.